Loading...

APM Performance Regie – Dynatrace Promotie

360Performance gebruikt de APM tool Dynatrace bij het snel vinden van performance problemen. Bij APM Performance Regie is het belangrijk om met feiten te bewijzen wat de oorzaak is van de performance problemen. Geen giswerk, geen aannames. Uw teams gaan effectiever, efficiënter en pro-actiever werken.

Artificial intelligence

Dynatrace heeft de volgende stap gezet in monitoring door gebruik te maken van Artificial Intelligence (AI). Door de inzet van Artificial Intelligence is 360Performance in staat om Performance Intelligentie te realiseren bij haar klanten. Daarnaast is Dynatrace door meerdere rollen te gebruiken binnen uw organisatie. Problemen worden automatisch gevonden. Geen ingewikkelde zaken meer.

Volledige IT-stack

Om tot goede analyses te komen, is het noodzakelijk om de volledige IT-stack in de gaten te houden. Geen blinde vlekken meer. Log bestanden worden automatisch gecorreleerd. Tenslotte, de automatische uitrol van de agents zorgt voor continue bewaking van complexe IT-landschappen waar veel veranderingen plaatsvinden. Gebruik Dynatrace om klantervaringen te verbeteren, vernieuwing te versnellen en de IT-operatie te moderniseren.

  • 15 dagen proef licentie
  • 1000 agent uren
  • Geen ingewikkelde set up nodig
  • Start binnen 5 minuten met analyseren

Wat doen we

Performance Troubleshoot

Direct opsporen van de oorzaak van performance problemen.

Performance Troubleshoot

Met onze gecertificeerde APM Virtual Assistants wordt onder leiding van de Performance Regisseur korte metten gemaakt met performance problemen. De Performance Troubleshoot brengt binnen 1 dag uw probleem in kaart.

Performance Regie

Regie over de performance van uw keten.

APM is meer dan alleen tooling

360Performance biedt APM dienstverlening aan waarin de rol van de Performance Regisseur centraal staat. De toegevoegde waarde van regie komt tot uiting bij het verkrijgen van grip en controle over uw applicatie keten en over de APM-uitrol binnen uw organisatie.

Performance Bewustzijn

Begeleid uw organisatie bij het bewust maken van performance aspecten en het hierop acteren.

Performance Bewustzijn

Het succes van APM-implementaties start met het verkrijgen van performance bewustzijn in de klantorganisatie. 360Performance begeleidt uw personeel op alle performance facetten om te zorgen dat er toegevoegde waarde ontstaat die voldoet aan uw bedrijfsdoelen en ambities.

Technische realisatie

Wij leveren APM installaties op.

Technische realisatie

Wij leveren APM installaties op. Denk aan Dynatrace Appmon, Dynatrace Managed/Saas. Ook het upgraden en updaten van de APM installatie voeren we uit. Verder doen we health checks op uw huidige Dynatrace omgeving en adviseren we welke verbeteringen door te voeren.

UX optimalisatie

Optimaliseren gebruikerservaringen die de organisatie resultaten oplevert.

UX optimalisatie

Het optimaliseren van de front end bevat onder andere het tunen van marketing tracking tools, het optimaliseren van HTML-code. Organisatie resultaten zijn een verbeterde gebruikerservaring, meer conversie, een goede SEO.

Performance Verbeteren

Data analyse en valideren van verbeteringen.

Performance Verbeteren

Meten is weten. Meetresulaten worden geanalyseerd om te bepalen of er naar symptomen of naar de oorzaak wordt gekeken. De bredere context is nodig om gefundeerd veranderingen door te voeren. Deze worden gevalideerd.

Waarom 360Performance?

Wij zijn empatisch, daadkrachtig, klant resultaat gericht, deskundig, transparant en verantwoordelijk. Wat onderscheidt ons dan van andere dienstverleners? Lees wat onze klanten van ons vinden.

16

jaar ervaring in performance

6

klanten

Meer weten

Stephen of Les kunnen je alles vertellen over onze aanpak. Bel of mail voor een afspraak. Zie de Contact pagina voor de gegevens.