360Performance heeft een jonge ziel met een ervaren hart. Opgericht in 2014, met meer dan 17 jaar ervaring in Performance testing, monitoring en performance orchestration.
Wij vinden het belangrijk om de juiste waarde toe te voegen, vanuit een functioneel, technisch en interpersoonlijk perspectief. Om de complexiteit van de hedendaagse Performance uitdagingen echt te begrijpen en mee te groeien met onze klanten, streven wij altijd naar langdurige samenwerking, partnerships.

360Performance is een Performance dienstverlener in hart en nieren, met zijn wortels in Alblasserdam – Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in Application Performance Management (APM), Ketenmonitoring, Digital Experience Monitoring en Performance testing 3.0.
Wij bieden “A-grade” diensten en zijn partner van o.a. Dynatrace en Parasoft. Onze diensten zijn ontwikkeld en blijven zich ontwikkelen op basis van eigen praktijkervaring, de input en feedback van onze klanten en markt trends.

Met onze gespecialiseerde diensten bieden wij onze klanten inzicht in IT Performance, welke bijdraagt aan meer grip en controle op de IT-diensten waar eindgebruikers dagelijks van afhankelijk zijn. Dit stelt onze klanten in staat om sneller te groeien naar meer autonomie en zelfredzaamheid in hun digitale transformatie.

Les Hoogendam

Performance Orchestrator / Directeur