Klant centraal, innovatief en flexibel

Bij het realiseren van onze dienstverlening werken we graag samen met software partners waarbij het klantdenken centraal staat, de software producten steeds weer worden verrijkt met de laatste ontwikkelingen, noviteiten en waar flexibiliteit, oplossingsgerichtheid hoog in het vaandel staat.

Het allerbelangrijkste is dat onze klanten bij het oplossen van hun vraagstukken, bewust de waarde van de softwareproducten en dienstverlenging ervaren.

De innovatieve en toonaangevende marktleider op Application Performance Monitoring gebied. Volg uw eindgebruikers real-time en voorkom performance problemen door automatische probleemherkenning. Het brandje blussen is voorbij!

Lees meer

Van ontwikkeling tot QA, Parasofts uitgebreide suite van softwaretestoplossingen vermindert de tijd, moeite en kosten voor het leveren van veilige, betrouwbare en compatibele software. De AI-geïnfundeerde suite van geautomatiseerde testtools stimuleert continue Quality Assurance in uw ontwikkelingspijplijn toe te passen.

Lees meer

Servicetrace ontwikkelt al 15 jaar innovatieve robotoplossingen – volledig “made in Germany”. Hun gepatenteerde technologie en vooruitstrevende oplossingen worden vertrouwd door wereldwijde spelers in verschillende industrieën, waaronder veel van de 2.000 grootste bedrijven in Europa.

De producten bevrijden mensen en organisaties van vervelende, repetitieve taken, zodat ze kostbare tijd terugkrijgen voor nieuwe ideeën en innovatie.

Lees meer