360Performance biedt een portaal aan van beschikbare APM Virtual Assistants. APM Virtual Assistants zijn vakmensen met aantoonbare ervaring, kennis en kunde op het vakgebied van Application Performance Management en aanverwante disciplines. Hierdoor realiseert 360Performance performance intelligentie bij zijn klanten.

Deze vakmensen met aantoonbare kennis, kunde en ervaring zijn schaars in de markt waardoor het moeilijk is opdrachten ingevuld te krijgen. Met het portaal acteert 360Performance als dé APM broker van Nederland. Hiermee kunnen onze klanten snel en overzichtelijk bepalen wie ze nodig hebben.

Virtual Assistants werken locatie onafhankelijk

De inzet van Virtual Assistants kan op de klant locatie, maar het is ook mogelijk om ze op afstand te laten werken. Er zijn genoeg moderne middelen zoals VDI om van op afstand te kunnen werken. Hierdoor besparen we een hoop nutteloos wachten in de files of reistijd. De klant is hierbij geholpen, omdat we snel kunnen helpen met de vragen die onze klant heeft. De Virtual Assistant heeft veel meer energie om goed de vragen te kunnen beantwoorden en overige zaken op te pakken. Het mes snijdt aan twee kanten!

virtual assistants

Torsten Hellwig

“360Performance is your Digital Performance specialist. Our Virtual Assistants consult and support companies with different cultures and sizes. From the dynamic start-up to insurances and banks. We helped them to strategically position digital performance in their organisation. As a certified partner of Dynatrace we can offer long years of in-depth product knowledge of the market-leading APM solutions. Profit from our experience – from evaluation, planning to implementation and trouble-shooting – we offer well-founded know-how and individual service.”

Torsten Hellwig, Director, 360Performance Gmbh

Performance regie, Les Hoogendam

“In het dynamische landschap van Application Performance Monitoring brengen we onze klanten, daar waar nodig met hulp van onze ervaren APM engineers, iedere keer weer naar de next level”

Les Hoogendam, performance regisseur, 360Performance

360Performance logo, Performance Regie, Performance Intelligence