Uw IT-organisatie is operationeel, zoals altijd zijn er aandachtspunten maar de keten is redelijk onder controle. U weet en hoort vanuit de organisatie dat het beter kan. Het in toenemende mate complexer worden van hybride IT landschappen maakt echter, dat u niet goed weet waar en hoe verbeteringen snel zijn te realiseren. 360Performance helpt u. Wij richten ons op uw IT performance, ofwel de beschikbaarheid, responstijd en kwaliteit van uw IT-keten. Door grondige analyse, uitgebreide tests en realtime end-to-end monitoring optimaliseren wij samen met u uw IT Performance. Hierdoor bent u beter voorbereid op updates, nieuwe functionaliteiten en wijzigingen in processen en organisatie. Structureel.

Performance troubleshoot

UW PROBLEEM SNEL INZICHTELIJK

Met onze gecertificeerde Application Performance Management (APM) Virtual Assistants, wordt onder leiding van de Performance Regisseur korte metten gemaakt met uw performance problemen.

Uw probleem wordt in maximaal twee dagen in kaart gebracht.

Performance regie

KRIJG GRIP EN CONTROLE

U voert regie over de performance van uw keten. Wij bieden u APM dienstverlening aan, waarin de rol van de Performance regisseur centraal staat. De toegevoegde waarde komt tot uiting bij het verkrijgen van grip en controle over een applicatieketen en de APM-uitrol binnen uw organisatie.

Performance intelligentie

EINDELIJK EEN FINALE OPLOSSING

Daar waar anderen symptomen bestrijden, komen wij met Performance Intelligentie tot de finale oplossing.

U bent in staat om met behulp van APM waarde voor uw organisatie te genereren in de digitale transformatie. Veeleisende performance projecten worden snel en kwalitatief goed afgerond, waardoor niet uw problemen, maar uw klant weer 100% centraal staat.

Wat mag u van een samenwerking met 360Performance verwachten?

Allereerst transparantie en een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Uw IT-problemen zijn onze uitdagingen en ook na het oplossen ervan blijven wij u bijstaan middels advies en richtlijnen hoe de regie te voeren én behouden. Wij zorgen ervoor dat u kunt excelleren vanaf pole position.

  • Naar aanleiding van uw probleemschets bepalen wij of deze pijn/behoefte daadwerkelijk IT-gerelateerd is.

  • Is dit het geval, dan wordt onze tool geïnstalleerd en analyseren wij in maximaal twee dagen wat de oorzaak van uw problematiek is en met welk sentiment we rekening moeten houden bij het ontwikkelen van de oplossing. Doel: hoofd- van bijzaken onderscheiden ofwel zoeken naar oorzaken in plaats van symptomen.

  • Op basis van de analyse ontwikkelen wij een maatwerkrapport met bevindingen, conclusies en aanbevelingen.

  • Gezamenlijk bepalen wij vervolgens wat de vervolgstappen worden.

  • Gedurende de uitrol en implementatie hiervan helpen wij u regie te voeren over het advies, waarbij wij uiteraard de betrokkenheid van meerdere stakeholders binnen uw organisatie op het netvlies hebben.

  • De oplossing landt en is duurzaam, zodat de nieuwe werkwijze en implementatie voor iedere betrokkene duidelijk zijn of worden.

  • Wij blijven u helpen eigen kennis en ervaring op te doen met APM. Dit is belangrijk voor u, het maakt de organisatie Performance-bewust. Daarbij biedt u uw medewerkers uitdagingen en bouwt u Performance Intelligentie op.